Technische vereisten

Ondersteunde webbrowsers

De nieuwste versies van alle gebruikelijke browsers (Chrome, Firefox, Edge & Safari ).
De service en de MFP's worden verbonden via http en https. Controleer of de IWS-toepassing is ingesteld. Gebruik hiervoor de IWS-installatiehandleiding die bij het IWS-installatiehulpprogramma is geleverd. Het huidige IWS-pakket kunt u vinden in de beheerdersinterface van bizhub Evolution.

Minimumvereisten voor de internetverbinding

Een internetverbinding met een downstream van 6 Mbit/s en een upstream van 1 Mbit/s is nodig. Er is minstens 16 Mbit/s downstream en 4 Mbit/s upstream aanbevolen.

Ondersteunde besturingssystemen

Alle besturingssystemen worden ondersteund. Dit omvat Microsoft Windows, Linux en Mac OS X. Elk besturingssysteem met ondersteuning voor een internetbrowser kan de service potentieel gebruiken. Een moderne webbrowser (Chrome, Edge, Firefox, Safari of soortgelijk) met geactiveerd JavaScript-ondersteuning is vereist.

Mobiele apparaten (iOS & Android)

bizhub Evolution kan worden gebruikt op mobiele apparaten. Hiervoor heeft het apparaat een browser en een internetverbinding nodig. De gebruiker kan aanmelden via de browser en bizhub Evolution gebruiken. Documenten die toegankelijk zijn via de browser kunnen worden verwerkt zolang ze in de juiste bestandsindeling voor de betreffende service zijn.

Ondersteunde talen

Het bizhub Evolution-platform heeft een meertalige gebruikersinterface. In eerste instantie zullen het Engels en Duits beschikbaar zijn.

Minimumvereisten multifunctioneel systeem

Het multifunctionele systeem vereist een internetverbinding. Het IP-adres kan statisch of dynamisch zijn. Als het multifunctionele systeem is verbonden via proxy, wordt basisauthenticatie ondersteund.

bizhub Evolution kan worden gebruikt op de volgende systemen, met inbegrip van de nodige configuratie.
Let op: de toepassing kan ook werken op andere systemen en configuraties maar is daarvoor niet getest en goedgekeurd. Daarnaast kan de toepassing niet worden gebruikt wanneer u een fiery controller gebruikt.

Konica Minolta bizhub System Firmware Version min. Webbrowser, i-Option license LK-101v3 Memory extension to 4GB RAM, i-Option
bizhub C654e/C754e GD2-K9 required required
bizhub C224e/C284e/C364e/C454e/C554e GD2-K9 required required
bizhub 654e/754e GD2-K9 required required
bizhub 224e/284e/364e/454e/554e GD2-K9 required required
bizhub C3351/C3851/C3851FS G00-N5 included, possibly must be activated optional*
bizhub C227/C287 G00-N5 included, possibly must be activated optional*
bizhub C258/C308/C368 G00-N5 included, possibly must be activated optional*
bizhub C458/C558/C658 G00-N2 included, possibly must be activated included
bizhub C659/C759 GC2-10 included, possibly must be activated included
bizhub 227/287/367 G00-N5 included, possibly must be activated optional*
bizhub 308/368 G00-N5 included, possibly must be activated optional*
bizhub 308e/368e GC3-11 included, possibly must be activated optional*
bizhub 458/558 G00-N5 included, possibly must be activated included
bizhub 458e/558e/658e GC3-09 included, possibly must be activated included
bizhub 758/808/958/Pro 958 G00-N2 included, possibly must be activated included
bizhub 4052/4752 G00-11 included, possibly must be activated optional*
bizhub C3350i, C4000i, C4050i G00-23 included, possibly must be activated included
bizhub C250i, C300i, C360i, C450i G00-23 included, possibly must be activated included
C550i, C650i G00-25 included, possibly must be activated included

* Enabling the web browser restricts some functions. Please refer to the table below for further details. We recommend installing the optional 2 GB memory to 4 GB memory in total to restore these functionalities. When activating, the bizhub system must be able to connect to the Konica Minolta license server.

Standaardinstelling (webbrowser UIT) Standaardinstelling (webbrowser AAN) Optioneel 2 GB geheugen geïnstalleerd
Webbrowser nee ja ja
IWS nee ja ja
stempelafdruk, watermerk, overlapping ja nee ja
tekstafdruk (datum, pagina), kopieerbeveiliging afdruk ja nee ja
geregistreerde overlapping nee nee ja
XPS ja nee ja
Compact PDF ja 200, 300 dpi ja
Compact XPS ja nee ja
OCR-tekstherkenning nee nee ja (met i-Option)
Omtrek PDF nee nee ja (met i-Option)
Gecodeerde PDF nee nee ja (met i-Option)
PDF/A nee nee ja (met i-Option)
PPTX ja nee ja
Stempelafdruk, watermerk, overlapping ja nee ja
Bannerafdruk ja nee ja
Afbeelding invoegen bij kopiëren1 ja nee ja
Afbeelding invoegen bij afdrukken2 ja nee ja
Geregistreerde overlapping nee nee ja
Kopieerbeveiliging3 ja nee ja
Afbeeldingen invoegen op de achterpagina bij kopiëren nee ja ja
Opmerking met boxfunctie ja nee ja
Adresboek delen nee nee ja
Lang origineel ja nee ja
Kopiëren 1:1   Kopieersnelheid van origineel met laag compressiepercentage (60% en meer) wordt met 20% verminderd. (bijv. 30 pagina's/minuut → 24 pagina's/minuut)
Kopiëren: originele scan via DS   Kopieersnelheid van origineel met laag compressiepercentage (60% en meer) wordt verminderd met 20%. (bijv. 30 pagina's/minuut → 24 pagina's/minuut)
600 dpi scan   Originele scan verlaagt het compressiepercentage met 600 dpi: 80%, 17,1 scans/minuut, compressiepercentagerate: 50%, 18,6 scans/minuut